Bedrijven gezocht!

De Bouwsteen zoekt nieuwe samenwerkingspartners! Weet u of heeft u een bedrijf in Suriname in de bouw, hout- en meubel, infra- of constructiesector? Loopt u op de werkvloer aan tegen problemen als verzuim, laat komen en een slechte werkhouding? Heeft u ruimte binnen uw bedrijf om jongens een kans te geven werkervaring op te doen en uit te groeien tot betrouwbare en hardwerkende arbeiders? Dan komen we graag met u in contact! Mail naar info@debouwsteen.org om een afspraak te maken.

Wat bieden wij?

  • De Bouwsteen biedt een intensief leerwerktraject waarbij drop-outs zonder opleiding en werk zich ontwikkelen tot betrouwbare en hardwerkende arbeiders!
  • De Bouwsteen neemt de begeleiding, coaching en vaktraining voor haar rekening.
  • Het is onze expertise om de ‘hoofdpijn’ weg te halen bij werkgevers (verzuim, laat komen, gedrags- en motivatieproblemen). Zo zorgen wij dat u zich bezig kan houden met uw business en u ook het meeste leerrendement haalt uit de deelnemers.
  • Twee dagen per week zijn de deelnemers bij De Bouwsteen en worden getraind in relevante vaktechnische kennis en vaardigheden, sociale vaardigheden en sport.

Wie zijn wij?

  • Sinds 2010 hebben al 60 drop-outs bij De Bouwsteen een certificaat behaald en 90% is nu werkzaam bij diverse bedrijven of gaan weer naar school.
  • Samenwerkingspartners van De Bouwsteen zijn: RHC N.V. (Robles en Hoost Construction), Bouwbedrijf P.J. Dundas N.V., in het verleden ook BroCAD N.V., Marguerite N.V., Timber Around N.V., Randoe meubelen N.V., Remas N.V, Jumbo Timber N.V.
  • Het doel van De Bouwsteen is om betrouwbare en hardwerkende arbeiders af te leveren die bedrijven graag in dienst nemen.

Wat zoeken wij?

  • We zijn op zoek naar bedrijven, bouw-, infra-, construction-, hout en meubelbedrijven, die minimaal 2 leerwerkplaatsen willen bieden voor 4 maanden (oktober 2017 – januari 2018). In totaal zoeken we 12 plaatsen.
  • Tijdens het leerwerktraject werken de deelnemers 3 dagen per week (betaald) binnen uw bedrijf.

Wilt u als bedrijf ook een eigen kweekvijver van personeel? En bouwen aan de jeugd van Suriname? Neem vandaag nog contact met ons op! Stuur een Facebookbericht of stuur een mail naar info@debouwsteen.org.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan ook gerust contact met ons op.