Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 900 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 904 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 924 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3997 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4003 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4015 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-clone-template/main.php on line 119 Ser | Adopteer een drop-out | Stichting De Bouwsteen

Ser

19 jaar, diverse sponsors

Dit is Ser. Hij is 19 jaar oud. Ser zat tot voor kort nog op de LTS, 2e klas, maar hij verzuimde veel en zou het niet gaan halen. Zijn broer Piket heeft in februari zijn certificaat bij ons behaald. Piket en zijn ouders waren zo enthousiast over De Bouwsteen en dachten dit is ook wat voor Ser. Hij had in eerste instantie niet echt zin om te komen, omdat hij het als straf zag. Maar in de eerste week bij De Bouwsteen viel het zo mee en vond hij het zelfs leuk. Nu wil hij de kans met beide handen aanpakken. Ser loopt stage bij een meubelmaker en doet daar veel werkervaring op. Waar Piket vooral een rustige jongen was, is Ser een stuk vlotter. Het was op verschillende momenten spannend of Ser het ging halen. Dit kwam met name doordat hij thuis veel problemen had. Door bemiddeling van ons is zijn thuissituatie enorm verbeterd en kon Ser zijn energie weer richten op zijn toekomst!

De opleiding van Ser is gesponsord door een particulier echtpaar, Movexx en de wereldwinkel Wezep. Met hun bijdrage is Ser opgeleid en begeleid tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Hij is aan het werk bij zijn stagebedrijf.

Wilt u meebouwen aan de toekomst van jongens zoals Ser? Sponsor dan een opleiding! Begin 2017 starten weer 12 nieuwe deelnemes. Met uw bijdrage kunnen wij drop-outs opleiden en begeleiden tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Bij succesvolle afronding helpen wij hem bij het vinden van een baan!

anbi_logo

Stichting De Bouwsteen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Daardoor zijn uw giften aan Stichting De Bouwsteen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland).