Ricardo

19 jaar, gesponsord door DISC factor

Dit is Ricardo. Hij is 19 jaar oud. Ricardo is een vlotte jongen: klein van stuk, maar hij kan zijn mannetje staan. Ricardo is uitgevallen in de 3e klas van de LTS omdat hij toen geen vaste woon- en verblijfplaats had. Zijn moeder staat er met drie kinderen alleen voor. Momenteel is hun thuissituatie gelukkig stabiel.
Ricardo loopt stage bij een bouwbedrijf waar hij werkervaring op doet. Bij De Bouwsteen pakt hij flink aan, hij is gemotiveerd en wil graag leren. Ricardo heeft al veel meegemaakt in zijn jonge leven. We hopen dat het hem lukt  met onze begeleiding een nieuwe start te maken.

De opleiding van Ricardo wordt gesponsord door DISC factor! Met hun bijdrage hebben wij Ricardo opgeleid tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Hij heeft het zo goed gedaan dat hij mocht blijven werken bij zijn stagebedrijf.

Wilt u meebouwen aan de toekomst van jongens zoals Ricardo? Sponsor dan een opleiding! Begin 2017 starten weer 12 nieuwe deelnemers. Met uw bijdrage kunnen wij drop-outs opleiden en begeleiden tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Bij succesvolle afronding helpen wij hem bij het vinden van een baan!

anbi_logo

Stichting De Bouwsteen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Daardoor zijn uw giften aan Stichting De Bouwsteen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland).