Orlando

17 jaar, gesponsord door wereldwinkel Wezep

Dit is Orlando Hij is 17 jaar oud. Orlando is een rustige jongen. Hij is in de eerste klas van het LBO gestopt omdat hij voor de tweede keer zou blijven zitten. Hij woont sinds 2,5 jaar bij familieleden in een van de armste buurten van Paramaribo. Zijn ouders werken in het binnenland. Orlando is een getalenteerde kickbokser en hij zegt zelf dat hij het ver gaat schoppen in de sport. Maar naast het kickboksen had Orlando geen daginvulling. Hij ging laat naar bed en stond laat op. Orlando wil graag de kans die de Bouwsteen hem geeft benutten. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik wil mijn eigen dingen kopen door zelf ervoor gewerkt te hebben.’

Orlando heeft de opleiding goed doorlopen. Hij mocht bij zijn stagebedrijf blijven werken. Door problemen op de werkvloer is hij daar gestopt. We hopen dat hij binnenkort passend werk vindt.

De opleiding van Orlando is gesponsord door de Wereldwinkel Wezep! Met hun bijdrage hebben wij Orlando opgeleid en begeleid tot een beginnend vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden.

Wilt u meebouwen aan de toekomst van jongens zoals Orlando? Sponsor dan een opleiding! Begin 2017 starten weer 12 nieuwe deelnemers. Met uw bijdrage kunnen wij drop-outs opleiden en begeleiden tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Bij succesvolle afronding helpen wij hem bij het vinden van een baan!

anbi_logo

Stichting De Bouwsteen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Daardoor zijn uw giften aan Stichting De Bouwsteen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland).