Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 900 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 904 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 924 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3997 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4003 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4015 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-clone-template/main.php on line 119 Ipha | Adopteer een drop-out | Stichting De Bouwsteen

Ipha

22 jaar, gesponsord door particulieren

Dit is Ipha. Hij is 22 jaar oud.  Ipha is de oudste deelnemer van De Bouwsteen. Hij is in de eerste klas van de (avond)LTS uitgevallen, omdat de combinatie van school en werk te zwaar werd. Echter toen Ipha zich aanmeldde bij De Bouwsteen had hij ook geen werk meer. Voor zijn werk had hij een bromfiets nodig en die was kapot gegaan.  Ipha woont als een van de weinige deelnemers bij zijn vader en moeder. Een stabiel thuisfront is zeldzaam bij deze boys en we weten uit ervaring dat dit een enorm voordeel is.  De moeder van Ipha maakt hem elke ochtend wakker en maakt brood en thee voor hem. Elke dag heeft Ipha dus al een goede start. Ipha weet van aanpakken, zo heeft hij al een restaurantje voor iemand gedraaid en ook andere klussen zelfstandig gedaan. Ipha heef stage gelopen bij een meubelmaker, een eenmanszaak, die op zoek was naar een betrouwbare jongen die van aanpakken weet en het vak graag wil leren. Ipha heeft zijn eindcertificaat behaald en veel geleerd over het meubelmakersvak en met vallen en opstaan een goede werkhouding aangeleerd. Hij is nu aan het werk bij zijn stagebedrijf.

Wilt u meebouwen aan de toekomst van jongens zoals Ipha? Sponsor dan een opleiding! Begin 2017 starten weer 12 nieuwe deelnemers. Met uw bijdrage kunnen wij drop-outs opleiden en begeleiden tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Bij succesvolle afronding helpen wij hem bij het vinden van een baan!

anbi_logo

Stichting De Bouwsteen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Daardoor zijn uw giften aan Stichting De Bouwsteen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland).