Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 900 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 904 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 924 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3997 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4003 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4015 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/3/9/8/adopteereendropout.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-clone-template/main.php on line 119 Donavey | Adopteer een drop-out | Stichting De Bouwsteen

Donavey

16 jaar, gesponsord door Fernandes Group Social Foundation

Dit is Donavey. Hij is 16 jaar oud.  Donavey heeft in zijn jonge leven al veel meegemaakt: hij is wees, is opgegroeid in een internaat en woont nu sinds drie jaar bij zijn oma. Donavey is gewend om veel alleen te zijn. Hij is in de eerste klas van het LBO gestopt wegens familieomstandigheden. Hij heeft wel verschillende baantjes gehad, maar hij moest vaak overwerken zonder dat hij er voor betaald werd dus toen is hij gestopt. Zijn tante heeft hem aangemeld en hoopt echt dat Donavey. Deze kans grijpt en Donavey zo zijn leven op kan bouwen. Donavey loopt stage bij een bouwbedrijf waar hij veel werkervaring op doet. Bij De Bouwsteen is hij een beleefde en vrolijke jongen die graag een grapje maakt.  Donavey wil graag de kans die de Bouwsteen hem geeft benutten. Zoals hij het zelf zegt: ‘Ik wil iets bereiken in de maatschappij, een goede baan, waardoor ik een ander leven heb dan ik heb gekend, namelijk overleven…’

En dat is gelukt! We hebben enorm veel respect voor de Donavey die ondanks een hele zware thuissituatie zijn eindcertificaat behaald heeft. Helaas kon hij door de economische situatie niet blijven werken bij zijn stagebedrijf, maar gelukkig hebben we een andere baan voor hem gevonden. Bij dat bedrijf doet hij het heel goed en heeft hij het prima naar zijn zin.

De opleiding van Donavey is gesponsord door Fernandes Group Social Foundation. Met hun bijdrage hebben wij Donavey opleid en begeleid tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden.

Wilt u meebouwen aan de toekomst van jongens zoals Donavey? Sponsor dan een opleiding! Begin 2017 starten weer 12 nieuwe deelnemers. Met uw bijdrage kunnen wij drop-outs opleiden en begeleiden tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Bij succesvolle afronding helpen wij hem bij het vinden van een baan!

anbi_logo

Stichting De Bouwsteen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Daardoor zijn uw giften aan Stichting De Bouwsteen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland).