Deni

17 jaar, nog sponsors nodig

Dit is Deni. Hij is 17 jaar oud. Deni is een rustige jongen. Hij woont sinds 5 jaar bij een nicht. Zijn vader is wel betrokken bij Deni, maar werkt veel in het binnenland dus hij kan hem niet verzorgen. Deni  is in de eerste klas van het LBO gestopt omdat het niet lukte op school. Sinds hij van school is doet  Deni niks. Geen werk, geen opleiding, geen toekomst. Deni wil graag de kans die de Bouwsteen hem geeft benutten. Zoals hij het zelf zegt: ‘Ik wil wat bereiken in de maatschappij’. Bij De Bouwsteen merken we dat Deni nog veel moet leren. Hij is bijvoorbeeld niet echt gewend met de bus te gaan, zijn zaken zelf te regelen. Dus naast het leren van een vak, wordt het ook een scholing in zelfstandigheid.

Deni heeft met vallen en op staan het traject doorlopen. We zijn heel trots op zijn doorzettingsvermogen. Helaas kon hij door de huidige economische crisis in Suriname niet bij zijn stagebedrijf blijven werken. We hopen dat de economie snel weer aantrekt en hij passend werk vindt.

Wilt u meebouwen aan de toekomst van jongens zoals Deni? Sponsor dan een opleiding! Begin 2017 starten weer 12 nieuwe deelnemes. Met uw bijdrage kunnen wij drop-outs opleiden en begeleiden tot een startende vakman, met de juiste werkhouding en sociale vaardigheden. Bij succesvolle afronding helpen wij hem bij het vinden van een baan!

anbi_logo

Stichting De Bouwsteen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.
Daardoor zijn uw giften aan Stichting De Bouwsteen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland).