Mijlpaal!

Na maanden van bidden, praten en brainstormen heeft De Bouwsteen afgelopen week een grote mijlpaal bereikt! Er was namelijk een Bouwsteendag waarbij Rogier en Willine Andes (oprichters en projectleiders van De Bouwsteen) het ‘gedachtegoed’ van De Bouwsteen mochten overdragen aan Anthony en Janaire Verwey! Het was een jarenlange droom van Rogier en Willine dat De Bouwsteen verder zou gaan in lokale Surinaamse handen. Die handen hebben ze gevonden in Anthony en Janaire Verwey. Twee prachtige, enthousiaste en bekwame mensen. Het is fantastisch dat zij dezelfde missie delen: jongeren in Suriname die het moeilijk hebben een nieuwe hoop en toekomst bieden en bereiken met Jezus’ liefde!

Het was heel bijzondere dag. Een lach, traan, veel gezelligheid, eten, fun en bovenal Gods aanwezigheid zo mogen ervaren! Tranen bij Rogier en Willine om zoveel passie voor de jongeren bij Anthony en Janaire te ervaren (daar hebben ze jaren voor gebeden!) en tranen bij Anthony en Janaire voor het vertrouwen dat Rogier en Willine in hen hebben en alles wat gedeeld wordt.

Anthony en Janaire gaan een opvanghuis voor dak- en thuisloze jongeren starten, daarbij zullen ze ook De Bouwsteenaanpak integreren in hun opvangtraject. Rogier en Willine genieten ondertussen enorm van de nieuwe, andere rol die zij nu mogen in nemen in het proces, de rol van coach/ondersteuner.

We zijn zo dankbaar dat op deze manier het project echt duurzaam wordt! We houden jullie op de hoogte!

Sorry, the comment form is closed at this time.