De Bouwsteen ontwikkelt restauratieopleiding!

De Bouwsteen is door Stadsherstel Paramaribo gevraagd om een restauratieopleiding te ontwikkelen. Stadsherstel Paramaribo heeft tot doel het behouden en renoveren van de historische (binnen)stad van Paramaribo. Dit doet ze door historische panden op te kopen, te restaureren en daarna te verhuren. Hierbij worden ze ondersteund door Stadsherstel Amsterdam. Bij elk restauratieproject wil Stadsherstel Paramaribo leerlingen opleiden in het mooie restauratievak. Hiervoor zijn zij een samenwerking met ons, De Bouwsteen, aangegaan. Momenteel zijn we het curriculum gezamenlijk aan het ontwikkelen. Zodra de bouw start, zullen de eerste deelnemers aan de slag gaan op het nieuwste restauratieproject van Stadsherstel: Prinsessenstraat 47 (zie foto). We zijn heel blij met deze samenwerking: samen bouwen aan de jeugd én behoud van de historisch (binnen)stad van Paramaribo!

Sorry, the comment form is closed at this time.