Eindcertificaatuitreiking

Afgelopen vrijdag was het feest bij De Bouwsteen. Negen deelnemers kregen hun eindcertificaat! Het mooiste nieuws is dat ook alle negen een baan hebben! En dat ondanks de zware ecomomische tijden in Suriname. We zijn God dankbaar voor zijn voorziening.
De deelnemers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en veel geleerd. Het was voor De Bouwsteen de meest gemotiveerde groep in alle zes jaar dat we dit werk doen. Sommige jongens hadden het thuis heel zwaar, maar ondanks dat hebben ze zich er doorheen geslagen.

We danken ook alle bedrijven die stageplekken en werkplekken bieden: de bouwbedrijven: RHC NV, bouwbedrijf P.J. Dundas NV, NG Global Construction NV, TCF NV, Bouwvast Jankie NV, Baro NV en meubelbedrijven: Ingenious Interior NV, Marinou NV.
En hartelijk dank aan alle sponsors: Fernandes Group Social Foundation, Bergendal, DISC factor, Movexx, Wereldwinkel Wezep, Traineespoint en alle particulieren die bijgedragen hebben.

We bouwen samen aan de toekomst van drop-outs in Suriname!

Sorry, the comment form is closed at this time.