Fernandes Group sponsort de opleiding van Donavey!

Fernandes Group Social Foundation sponsort de opleiding van Donavey

Fernandes Group Social Foundation sponsort de opleiding van Donavey

De opleiding van Donavey is gesponsord door het Surinaamse bedrijf Fernandes! Vanuit hun Stichting Fernandes Group Social Foundation bouwen zij mee aan de toekomst van Donavey. Ayida Slooten bestuurlid van deze stichting zegt het volgende over hun sponsoring:

‘De Stichting Fernandes Social Foundation richt zich op de noden in de Surinaamse samenleving. Dit doet zij middels het toekennen van financiële ondersteuning ten behoeve van duurzame projecten die een sociaal – maatschappelijk draagvlak hebben. Tevens erkent de stichting het belang van educatie als middel tot ontwikkeling. In dat kader ondersteunen wij graag de missie van stichting De Bouwsteen om kansarme jongeren in Suriname de kans te geven zich te ontwikkelen en aan een toekomst te werken.’ 

We zijn heel blij dat dit gerenomeerde Surinaamse bedrijf het werk van De Bouwsteen ondersteunt! Hartelijk dank!

Ook een drop-out sponsoren? Zeg dan hier uw bijdrage toe!

Sorry, the comment form is closed at this time.