Vijftigste deelnemer!

Jamal heeft als vijftigste deelnemer van De Bouwsteen zijn certificaat behaald! Furchel de eerste deelnemer van De Bouwsteen, reikte Jamal een oorkonde uit. Een prachtige mijlpaal!
Echt een moment om stil te staan, te genieten, terug te kijken en vooral heel dankbaar te zijn dat wij als De Bouwsteen met uw steun mochten bouwen aan de toekomst van deze VIJFTIG jongens. Vijftig jongens die drop-out waren: zonder hoop, opleiding of werk. Waarvan nu de meesten een baan hebben of weer naar school gaan! Vijftig jongens die weer een toekomst hebben. Many thanks!

Zeven andere jongens kregen ook hun eindcertificaat. Jamal en vijf anderen hebben ook direct een baan! Voor twee deelnemers zoeken we nog werk. Om de certificaatuitreiking extra feestelijk te maken was er een live optreden van Veertje & G’line! Twee deelnemers die de Bouwsteenrap ‘Kenki yu idee!’ hebben geschreven en gezongen. Wat een feest! Binnenkort komt de rap en clip uit. Houdt onze site of facebookpagina in de gaten!

Sorry, the comment form is closed at this time.