Traineespoint sponsort de opleiding van Jurgen


JurgenTraineespoint 
sponsort de opleiding van Jurgen!
Ronald & Ramona Burgers, eigenaars traineespoint:‘Binnen ons bedrijf leiden we zelf ook mensen op.  Soms zijn dat ook mensen die weer werkritme moeten krijgen doordat ze door omstandigheden dat (tijdelijk) niet hebben gehad. De link met de drop-outs van De Bouwsteen was dan ook snel gelegd.
We vinden het leuk om De Bouwsteen te ondersteunen, omdat zij in Suriname jongeren een kans geven om weer in een ritme te komen en aan hun toekomst te bouwen. Dat is erg waardevol en daarom willen we door de sponsoring van Jurgen daar graag een steentje aan bijdragen!’

Ook meebouwen aan de toekomst van drop-outs? Voor de opleiding van Roberto zoeken we nog sponsors. Klik hier om uw bijdrage toe te zeggen.

Sorry, the comment form is closed at this time.